Hispaania köök 2-le

36.00

  • Eelroog – Tuunikala tartar
  • Pearoog – Grillitud tuunikala cherry tomatite-, muna- ja kinoaga/ Rannakarbid valge veini kastmes
  • Dessert – Praetud banaan karamellikastmega

Sisaldab kõike mida tarvis, et perega koos kokata:

  • Kvaliteetsed toorained 2-le
  • Lihtsalt järgitav retsept
  • Põhjalik ja üksikasjalik videojuhend

Kokkamine meiega on väga lihtne ja huvitav!

Puhasta

Kirjeldus

Еrinevad retseptid ja kokkamise viisid aitavad sul ennast arendada, et pakkuda perele veelgi mitmekülgsemat ja maitsvat kõhutäit.

Toidukastist leiad retseptid ja toorained 2-le: tuunikala steik 125 g, kapparid 7 g, granaatõun 30 g, tomat 50 g, mustad oliivid 35 g, punane sibul 20 g, avokaadokreem 35 g, salatimiks 50 g, sidrun 70 g, banaanid, karamellikaste.

TUUNIKAA STEIGILE: Tuunikala 250 g, WOK juurviljad 140 g, salatimiks 60 g, cherry tomatid 50 g, kinoa 50 g, vutimuna 2 tk.

RANNAKARPIDE VALIKUL: rannakarpid 1 kg, valge vein 20 g, küüslauk 15 g

Vajalikud kodused vahendid:
Suur kaanega pott, 5 tassi, sool 4 g, pipar 2 g, oliivõli 10 g, maitseroheline 10 g, seesamiseemned, balsamico kreem, pann, lõikelaud, nuga, lusikad, kausid ning kann.

HEAD KOKKAMIST!

Karbi sisu säilib 48h. Tooteid säilitada külmkapis! 

Valmistoidud võivad sisaldada allergeene. Allergeenide ja lisainfo kohta palun täpsustada: info@fitfoodestonia.ee

Ilusat päeva ja HEAD ISU!

Lisainfo

Inimeste arv

2